Ster van Zuid-Limburg

Nieuwelingen

Ster Van Zuid Limbur en Haspegouw tour

zaterdag, 31 januari 2015 10:58

Beste Sportvrienden,

Toch weer een jaar verder, wij organiseren voor de 36e keer de Ster van Zuid-Limburg voor internationale juniores en voor de 9e keer de Haspengouw Tour.

Elk jaar wordt inrichten een hele karwei, maar dank zij onze trouwe sponsors kunnen wij ook u dit jaar een mooi programma aanbieden.

Op zaterdag 4 april om 09u30  gaan wij te Montenaken van start met een proloogtijdrit. In de namiddag om 16u00 gaat er in Borlo een halve rit door op de mooie plaatselijke ronde van Borlo over een afstand van 73,5 km (7 ronden van 10,5 km). Op paaszondag 5 april zijn we voor de 2e maal te gast in de stad Landen waar de start zal gegeven worden van de 2e rit waar we 2 grote ronden zullen afleggen van 33 km door Haspengouw met nog 5 plaatselijke ronden van 11,1 km door de stad Landen. 

Op paasmaandag 6 april starten wij te  Buvingen (Voetbalterrein Gravelo) met de koninginnenrit, om via Wallonië terug te keren naar Borlo waar er nog 4 plaatselijke ronden wachten. Ook de nieuwelingen krijgen hun jaarlijkse interclub wedstrijd Haspengouw Tour.

We hopen op een zonnig paasweekend en dat de sportiviteit mag zegevieren, zodat we van een geslaagde editie Ster van Zuid-Limburg en Haspengouw Tour mogen genieten.

Organisatie

Organisator: Omer Bovy

  • Nieuwstraat 32
    3891 Gingelom (Borlo)
  • 0475 / 38.34.91